Kom leren

Wie is kom Leren?

Stichting kom Leren is een stichting die is ontstaan uit een fusie tussen Stichting jong Leren, een organisatie voor openbaar en algemeen bijzonder primair onderwijs in Zuid Limburg en SKO-Mergelland een organisatie voor katholiek primair onderwijs in het Heuvelland. De nieuwe stichting telt 20 scholen in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen en Valkenburg a/d Geul.

Stichting kom Leren heeft ongeveer 350 personeelsleden in dienst en biedt onderwijs aan 3700 leerlingen.

Stichting kom Leren wodt gespeld met een kleine ‘k’ omdat we kinderen van klein tot groot uitnodigen om bij ons te komen Leren met een hoofdletter ‘L’. Stichting kom Leren staat voor kwalitatief goed onderwijs, waarbij we de eigenheid van ieder kind niet uit het oog verliezen.
Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande link:

U kunt ons ook volgen op Facebook: Onderwijsorganisatie kom Leren.